Terug

Over nergenszogoedkoop.nl

nergenszogoedkoop.nl is de absolute online discounter met een enorm non-food assortiment voor echte stuntprijzen. Onze webshop is een ICT dagbestedingsproject van Stichting De Inzet Zorggroep welke in het kader van maatschappelijk betrokken ondernemen is mogelijk gemaakt door Stio Laak, beiden gevestigd te Den Haag. Met dit project maken wij nadrukkelijk het verschil door onderscheidende dagbesteding met bijbehorende zorg op maat te bieden voor cliënten met een beperking, deelnemers met een enorme afstand tot de arbeidsmarkt en leerlingen (stagiairs) vanuit het Voortgezet Speciaal Onderwijs. 

De deelnemers aan dit project bieden wij een scala aan mogelijkheden om in hun eigen tempo zinvol bezig te zijn zonder prestatiedruk. Voornaamste doelen zijn sociale vaardigheden te ontwikkelen, het volgen van leerwerktrajecten om hiermee de zelfredzaamheid te bevorderen in onze hedendaagse maatschappij. De gespecialiseerde begeleiding bestaat uit vrijwilligers, zorgprofessionals en werkbegeleiders. 

Op al onze producten in de webshop van weekstunter.nl maken wij zeer geringe marges. Alle opbrengsten worden aangewend binnen onze non-profit zorgorganisatie, zo kunnen wij onze cliënten vooruit helpen! Voor meer informatie over dit onderwerp verwijzen wij je graag naar www.inzetdenhaag.nl/vrienden-ambassadeurs/ zodat je volledig op de hoogte bent van onze oprechte bedoelingen! 

Wees er dus van overtuigd dat je met jouw aankoop een fantastische bijdrage levert aan ons prachtige werk en beschouw jezelf als een vriend van Stichting De Inzet Zorggroep!

Alvast enorm bedankt mede namens onze cliënten!

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »